Over ons

Mijn missie is om meer kleur te brengen in de zorg. Van ziekenhuis tot ouderenzorg! Op dit moment is het vaak grijs, wit en erg steriel. Dat geldt ook voor uniformen van o.a. verpleegkundigen en artsen. Allemaal wit met misschien alleen een gekleurd logo. Dat kan beter!

Eind 2019 ontstond het idee om sokken te gaan ontwerpen en produceren voor de zorg nadat ik zelf jarenlang (en af en toe nog steeds) in een wit pak werkte. Na lang twijfelen ben ik er gewoon voor gegaan en sinds april 2020 is de webshop in de lucht. 

Inmiddels hebben we al heel veel medische sokken ontworpen en geproduceerd. Dat laatste doen we ook steeds meer voor afdelingen in ziekenhuizen maar ook voor particulieren. Super gaaf om met elkaar een sok te ontwerpen waar de kleuren vanaf spatten!

Ik streef er naar om steeds meer gekleurde zorgsokken te ontwerpen en vaak doe ik dit op verzoek. Ik word regelmatig benaderd met de vraag of er geen gave sokken ontworpen kunnen worden met bepaalde organen of medische materialen op de sok. Tuurlijk, doen we! Zo zijn onder andere de medische sokken urologie en MDL-sokken ontworpen op verzoek. 

Heb je zelf een idee? Laat het me weten! Samen bekijken we de mogelijkheden en wensen en voor je het weet staan ze in onze webshop! Je kunt contact met me opnemen via de mail (info@sokstudio.nl) via het contactformulier op onze website of via Facebook of Instagram.

 

Vrolijke groet,

Loes Velthoven