• Gratis verzending vanaf €35
  • Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Voor de vrolijkste zorgsokken!
Home » Over onze zorgsokken!

Over ons

Mijn naam is Loes en ik ben eigenaar van Sokstudio.nl.

Ik heb zelf jaren in de zorg gewerkt en ik droeg elke dag hetzelfde saaie witte pak. Aan de ene kant was dat heel handig want ik hoefde nooit na te denken over mijn kleding maar aan de andere kant heel saai want het was elke dag hetzelfde. Het viel me op dat iedereen dezelfde, vaak witte, kleding droeg. Hoewel ik de gedachte erachter goed begrijp vind ik dat er wel wat meer kleur in de zorg mag. De enige manier om zelf kleur aan je uniform toe te voegen is het dragen van kleurrijke sokken of schoenen.

Omdat de meeste mensen waarschijnlijk geen 20 verschillende klompen of andere werkschoenen hebben besloot ik me eind 2019 op sokken te richten. Maar dan met medische designs want naast meer kleur brengen in de gezondheidszorg is het dé manier om te laten zien dat je trots bent op je vak. Dat dat maanden later op IC’s en corona-afdelingen ook een manier zou worden om je van collega’s te kunnen onderscheiden (omdat ze er door beschermende kleding allemaal hetzelfde uit zien) had ik eind 2019 natuurlijk nooit gedacht.

Er zijn genoeg vrolijke en kleurrijke sokken op de markt maar niet zozeer voor de gezondheidszorg. Dat maakt de zorgsokken van Sokstudio.nl uniek in zijn soort. Daarnaast ontwerpen en produceren we op verzoek ook gepersonaliseerde sokken. We hebben al voor een aantal ziekenhuizen en afdelingen sokken op maat ontworpen en geproduceerd. Dus een unieke sok voor de afdeling met daarop het logo van het ziekenhuis. Dat zijn hele gave sokken om te maken!