Levering en verzending

Levering

Wij verwerken je bestelling altijd zo snel mogelijk en met veel liefde wanneer de betaling is voldaan. Wanneer je een bestelling plaats bij Sokstudio.nl streven wij ernaar om je zorgsokken binnen 2 werkdagen te verzenden. Voor de bezorging van je bestelling zijn we afhankelijk van onze bezorgpartners.

Verzending

Bezorging vindt plaats op het door jou opgegeven adres. Zorg ervoor dat je de juiste adresgegevens doorgeeft!  Bij weigering/verkeerd adres/retour afzender en niet afgehaald worden de gemaakte kosten bij je in rekening gebracht, ook voor het opnieuw verzenden. 

Sokstudio.nl verzend de sokken via PostNL. Dat kan door middel van een brievenbuspakje of een groter pakketje waarvoor je thuis moet zijn om het te kunnen ontvangen. Bij bestellingen die verzonden worden met pakketpost ontvang je een Track & Trace code.

 

Bij elke bestelling boven de 35 euro betalen wij jouw verzendkosten. Is het totaal bedrag onder de 35 euro? Dan betaal je € 3,95 


Ben je niet thuis op de dag dat je sokken wordt afgeleverd? 
Geen probleem! De bestelling wordt dan bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeleverd. De postbezorger zal hierover een bericht achterlaten in je brievenbus. Neem dit papier samen met je ID bewijs mee naar het postkantoor om daar je zorgsokken op te halen.