• Gratis verzending vanaf €35
  • Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Voor de vrolijkste zorgsokken!

12 mei: International Nurse Day

Op woensdag 12 mei is het International Nurse Day. Dit is een internationale dag waarbij wereldwijd verpleegkundigen in het zonnetje worden gezet. 12 mei is niet zonder reden gekozen voor deze dag want dit is namelijk de geboortedag van Florence Nightingale, volgens sommigen ook wel de grondlegger van de moderne verpleegkunde genoemd. In Nederland wordt 12 mei ook vaak gebruikt om naast verpleegkundigen andere professionals in de gezondheidszorg te bedanken voor hun harde werk en inzet.

Als je op zoek bent naar een originele manier om je medewerkers of collega's te bedanken dan ben je bij Sokstudio.nl op de juiste plaats! Onze collectie bestaat uit vrolijke zorgsokken met pleisters, organen (hart, longen en binnenkort ook longen en darmen), injectiespuiten en natuurlijk mogen ook vaccinatiesokken niet ontbreken. Ook hebben we verschillende soorten geboortesokken, ideaal voor verloskundepraktijken of de afdeling gynaecologie én hebben we sokken voor de GGZ en de ouderenzorg. Compleet met rollators, wandelstokken en kunstgebitten.

Het is mogelijk om bij Sokstudio.nl zorgsokken voor afdelingen, praktijk of bedrijven te bestellen. Dat kan eigenlijk voor alle aantallen en hoe groter de afname hoe leuker de korting is die we kunnen geven. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je dus schroom niet om te informeren naar de mogelijkheden via ons contactformulier. Het is mogelijk om de sokken als cadeautje te verpakken (speciaal voor international Nurse Day) en ook om ze naar individuele adressen te verzenden als verassing. Ook is het mogelijk om een korte boodschap mee te sturen bij het cadeautje. 

Verras jij je medewerkers op 12 mei met vrolijke zorgsokken?