• Gratis verzending vanaf €35
  • Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Voor de vrolijkste zorgsokken!
Home » Bedrijfssokken

Onze zorgsokken met uw bedrijfslogo? 

Dat kan! Uiteraard is het mogelijk om bestaande zorgsokken uit onze collectie te voorzien

van een bedrijfslogo. Maar ook het ontwerpen van een unieke sok behoort tot de mogelijkheden.

Lees onderstaande tekst over bedrijfssokken of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Recensie van het Moeder en Kindcentrum, Bravisziekenhuis:

 

***We hebben zorgsokken besteld voor de afdeling verloskunde. Meer dan tevreden over de service en de prijs! Omdat het om een grotere oplage ging, was er veel mogelijk. Alles kon, kleuren aangepast, logo op de sok, label gepersonaliseerd met text en mini foto, en een feestelijke verpakking! Het resultaat is erg mooi geworden en de sok zit ook lekker. Bedankt Sokstudio!***

***Wij hebben als bedrijf zijnde een grote bestelling geplaatst voor sokken met ons

logo. We zijn ontzettend goed begeleid door het gehele proces. Van het eerste

ontwerp tot en met de levering van de sokken bij ons thuis. Tussendoor is er

steeds een heldere en duidelijke communicatie. Hierdoor weet je exact hoe het

eindresultaat gaat zijn en wanneer je de sokken kunt verwachten. Uiteindelijk hebben

wij ook de productfoto's door Loes laten doen, dit geeft echt dat stukje extra waardoor

je klaar bent voor de verkoop. Een absolute aanrader!***

 

Recensie van MEES&CO waar ook alle onderstaande sokken verkrijgbaar zijn. 

Bedrijfssokken

Bedrijfssokken zijn een originele manier om medewerkers in het zonnetje te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een gift rondom de feestdagen of na het behalen van bepaalde doelen.  

Als je als arts of verpleegkundige werkzaam bent in de gezondheidszorg, bijvoorbeeld in het ziekenhuis of de thuiszorg, is het gebruikelijk om bedrijfskleding te dragen. Vaak is dit de welbekende ‘saaie witte jas’. Hoe gaaf zou het zijn als deze kleding wordt uitgebreid met bedrijfssokken?! Deze bedrijfssokken kunnen bij sokstudio.nl in alle soorten en maten, helemaal custom made worden ontworpen en geleverd. Zo is het onder andere mogelijk om bedrijfssokken te ontwerpen met het logo van de organisatie verweven in de sok, maar is het ook mogelijk om qua kleuren flink uit te pakken. Geef de tenen, de hiel en de rand een afwijkende kleur voor een vrolijk effect! Daarnaast is het mogelijk om bedrijfssokken in zowel de traditionele hoge sok als de enkelsok te ontwerpen. Natuurlijk helpen we graag mee bij het ontwerpen van de bedrijfssokken. In een eerste oriënterend en volledig vrijblijvend gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn. Heb je al een ontwerp, wil je alleen een logo op de sok of laat je het helemaal aan ons over? Bij Sokstudio.nl is alles mogelijk op het gebied van bedrijfssokken!

Qua verpakking voor de bedrijfssokken zijn de mogelijkheden eindeloos. Het is mogelijk om met een label te werken (zoals ze in de winkel aan een haakje hangen) maar het is ook mogelijk om ze te voorzien van een ‘tag’. Dat is een papieren wikkel die om de sok heen gewikkeld is. Uiteraard is het mogelijk de labels of tags te voorzien van een bedrijfslogo of tekst. Wil je helemaal uitpakken? Dan is het zelfs mogelijk om de bedrijfssokken te verpakken in een luxe giftbox. Ook hierbij is het uiteraard mogelijk om de giftbox naar eigen wens te ontwerpen.

Bedrijfssokken ontwerpen is een leuke maar ook tijdrovende klus. Indien je bijvoorbeeld voor de kerstperiode bedrijfssokken wilt bestellen is het verstandig om begin september werk te maken van je idee om er zeker van te zijn dat je de bedrijfssokken ook daadwerkelijk op tijd in huis hebt. Wil je meer info? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@sokstudio.nl. Samen bekijken we je wensen en gaan we voor je aan de slag met je ideeën om een mooi ontwerp te maken.